Datum: 28-05-2023 - 05:40
22
aug
'16

TaalLokaal Noordwijkerhout: de huiswerklessen starten weer.

Vanaf maandag 29 augustus gaan de huiswerklessen in het TaalLokaal van start. Iedere maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 uur tot 17.30 uur. De huiswerklessen zijn bedoeld voor alle scholieren die thuis een andere taal spreken dan Nederlands en die wel wat hulp...

bij het huiswerk kunnen gebruiken.

Is het thuis rumoerig? Is het soms moeilijk voor je om de opdrachten te begrijpen of heb je problemen met het plannen van jouw huiswerk? Dan is de huiswerkles misschien iets voor jou. Je komt direct uit school naar ons toe, schuift aan en begint aan je huiswerk. Zijn er vragen dan zijn onze vrijwilligers aanwezig om je te helpen.

Inschrijving is verplicht. Dat kan via de mail of in het Lokaal. Inschrijving kost 10,- euro per schooljaar. Meer informatie: www.taallokaalnoordwijkerhout.nl.

Stichting TaalLokaal Noordwijkerhout is in het voorjaar 2016 opgericht en biedt inmiddels ondersteuning bij het taalonderwijs aan mannen, vrouwen en pubers uit 10 verschillende landen. Behalve taal- en huiswerklessen biedt het TaalLokaal voor veel deelnemers ook een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wij zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om nieuwkomers in Noordwijkerhout te ondersteunen bij het leren van de taal. Interesse? Neem contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tekst en foto's Taallokaal Noordwijkerhout.