Datum: 03-08-2020 - 20:18
25
aug
'16

Donderdag 8 september Kermisviswedstrijd.

Ook dit jaar organiseert HSV De Arnoud weer in samenwerking met de Oranjevereniging een viswedstrijd tijdens de Oranjefeesten in Noordwijkerhout. Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk voor inwoners van Noordwijkerhout en leden van HSV De Arnoud. De wedstrijd...

wordt vervist op donderdag 8 september in de Leidsevaart nabij het Keukenhofbos te Lisse. De aanvang van de wedstrijd is 08.00 uur en we vissen tot 11.00 uur. Vanaf 07.00 uur kan men loten voor de plaatsnummers. Er wordt gevist op gewicht. Snoek en snoekbaars tellen niet mee.

De inleg van deze wedstrijd is € 5.00 welke geheel ten goede komen aan prijzen. Daarnaast is Hengelsportzaak W. van der Niet wederom bereidt gevonden om deze wedstrijd te sponsoren in de vorm van waardebonnen en bekers, welke na de wedstrijd aan de waterkant zullen worden uitgereikt.

U kunt zich opgeven voor deze wedstrijd bij Theo Augustinus, telefonisch (na 18.00 uur) 0252-37 58 42, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk – Zeestraat 187 2211 WX Noordwijkerhout.

LET OP! Voor deelname aan deze wedstrijd is het niet mogelijk om aan de waterkant in te schrijven. Ook is er geen vóórinschrijving bij Café van der Geest. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl

Tekst Oranjevereniging. Foto PR.