17
aug
'16

Brandstichting in clubgebouw Keiebijters.

Afgelopen weekend kregen De Keiebijters al te maken met een inbraak met vernielingen in hun clubgebouw en ook vandaag zijn ze opnieuw het slachtoffer van vandalisme geworden. Midden op de dag rond de klok van 16.00 uur werd er door twee jongens een beginnende...

brand ontdekt aan de buitenkant van het clubgebouw van de Carnavalsvereniging De Keiebijters. Onbekenden hebben via een luchtrooster geprobeerd het gebouw in brand te steken, gelukkig werd de brand snel ontdekt en kon de brandweer het brandje in de spouwmuur snel blussen. De houten plaat die voor het betreffende raam zat werd door de brandweer verwijderd om goed te kunnen blussen.

Na het blussen werd het gebouw door de brandweer van binnen geïnspecteerd, maar daar werd alleen veel rook aangetroffen. Helaas laten de vandalen de Keiebijters niet met rust en is er opnieuw schade en kosten ontstaan voor deze club.

Volgens getuigen hingen er op deze middag een groep jongeren rond het gebouw, heeft u iets gezien dat kunt u dat melden aan de politie via via 0900-8844.

Foto's BON.