Datum: 01-10-2023 - 17:41
14
aug
'16

Sprookjes komen weer voor één dag tot leven in Noordwijkerhout. (foto's)

Tussen “Er was eens….” en “Ze leefden nog lang en gelukkig” gaat een wereld schuil waarin fantasie en magie een belangrijke rol spelen. In sprookjes gebeuren wonderen en ontmoet je goed en kwaad. Op zaterdag 13 augustus was het centrum van Noordwijkerhout één groot sprookjesbos....

Opnieuw een mooie zomeractiviteit van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) en daar werd door Noordwijkerhouters en bezoekers van ons dorp weer volop gebruik van gemaakt.

Voor de kinderen was er een stempelkaart en via deze kaart konden ze deelnemen aan de vele sprookjesachtige activiteiten in het centrum van ons dorp.

Zo was er in de tuin van de Witte Kerk boogschieten met Robin Hood, flink trappen op de plank bij De Prinses en de Kikker, deelnemen aan De Gelaarsde Kat Race, lekker springen op het springkussen en genieten van het toneelstuk Roodkapje van Toneelvereniging ODI.

 

Maar er was nog veel meer...armbandjes maken bij Belle en het Beest voor Kiwi Kids, Sneeuwwitje en een gratis appel bij Van Delft Groente en Fruit, toverstafjes maken en kameel rijden met Aladdin en Jasmine bij het Wapen van Noordwijkerhout, sprookjes schminken bij Suzanne's Feest-shop, glittertattoo met Prinses op de erwt bij Juwelier André Schilder.

Nagels lakken met Cruella de Vil bij de Etos, koekjes halen bij Roodkapje en de wolf van Bakkerij van Eeden en als laatste het afhalen van de kameel-foto gemaakt door Sjaak Weijers bij de Hema.

Tekst en foto BON