Datum: 18-02-2020 - 12:04
15
aug
'16

De Harpe Davids nodigt uit.

De muzikanten van de Harpe Davids staan na een welverdiende vakantie te popelen om te beginnen. Woensdagavond 17 augustus beginnen de repetities van de Harpe Davids weer. Er wordt gerepeteerd  van 19.30 tot 21.30 uur in de Parade, van der Weijdenlaan 2A in Noordwijkerhout...

Het programma van de Harpe Davids voor 2016:
Er staan t/m de kerst weer aantal leuke concerten op het programma.

* Tijdens de Oranjefeesten op dinsdagavond 6 september geeft de Harpe Davids traditiegetrouw het kermisconcert in de tuin van de Witte Kerk.

* Vrijdag 4 november en zaterdag 5 november is er een concert in de Witte Kerk in samenwerking met de akoestische live band Easy Does It.

* De jaarlijkse kerstsamenzang  in de St. Jozefkerk wordt  gehouden op zaterdag 17 december. Vanwege het 100-jarig bestaan van de St. Jozefkerk zal deze kerstviering bijzonder feestelijk zijn. Kortom een programma dat u als luisteraar niet mag missen.

Kom muziek maken bij muziekvereniging de Harpe Davids

Kinderen vanaf 7 jaar, die een instrument willen leren spelen, kunnen zich aanmelden voor HD Music4Kids, een speelse AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming). Tijdens de muzieklessen gaan de kinderen op verschillende manieren met muziek aan de slag: zingen, spelen met instrumenten, improviseren, blokfluit spelen, noten lezen en... nog veel meer!

Door vooral veel zelf te doen en te ervaren komen allerlei muzikale aspecten aan bod. De kinderen leren zo veel over muziek en maken in deze cursus ook hun eigen muziek. Ook voor de oudere jeugd en volwassenen is het natuurlijk mogelijk om via de Harpe Davids een instrument te leren spelen.

 

Wil je informatie over HD Music4Kids of andere vormen van muziekonderwijs bij de Harpe Davids, neem dan contact op met Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op www.harpedavidsnwh.nl.

Wilt u de Harpe Davids volgen?

Kijk dan eens op de  website www.harpedavidsnwh.nl hier vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Tekst en foto De Harpe Davids.