Datum: 17-09-2021 - 10:08
12
aug
'16

Motorclub Satudarah bewijst laatste eer aan Noordwijkerhouts clublid Jack. (foto's + filmpje)

Rond de 300 leden van Motorclub Satudarah hebben vandaag een indrukwekkende laatste eer bewezen aan hun clublid Jack de Jong uit Noordwijkerhout. De Satudarah-leden begeleidden met hun motoren de rouwwagen van de Andellaan door het dorp naar de St. Jozefkerk...

De indrukwekkende stoet van motoren met hun zware geronk trok veel bekijks. Verschillende straten werden voor korte tijd afgesloten voor het verkeer. Op het Jozefplein stonden heel veel leden van de motorclub klaar om Jack de laatste eer te bewijzen.

Na de uitvaart bijeenkomst in de St. Jozefkerk werd Jack door zijn familie, vooraf gegaan en met een erehaag door de leden met motoren van zijn motorclub, naar zijn laatste rustplaats op de Protestantse begraafplaats aan de Herenweg begeleid.

De gemeente, politie en de leden van Motorclub Satudarah hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat de uitvaart respectvol kon verlopen. Een woordvoerder van de motorclub bedankt de Gemeente Noordwijkerhout voor hun welwillende medewerking aan deze uitvaart.

Klik hier voor het filmpje van 8.00 min.
(Gefilmd bij de Andellaan, buiten en binnen in de Jozefkerk, Herenweg)

Foto's fotogalery BON.
(Update: klik hier voor de foto's van Stef Warmerdam)