Datum: 26-10-2021 - 23:30
11
aug
'16

Vergunning VVSB voor de plaatsing van 8 lichtmasten.

In de week van 15 augustus wordt op ons Sportcomplex aangevangen met de plaatsing van 8 lichtmasten rond het eerste veld. Na een zorgvuldige voorbereiding met afstemmingsmomenten met zowel de gemeente als direct omwonenden uit de wijk de Boekhorst is de uitkomst...

dat de vergunning is verleend.

Hiermee beschikt onze club straks over een extra veld met verlichting. Voor de aankomende seizoenen is deze alleen bedoeld voor wedstrijden van ons eerste elftal, waarbij de aanvangstijd voor de thuiswedstrijden vaak zaterdagavond om 18.00 uur zal zijn. Evenals de eerste avondwedstrijd in de KNVB Beker van 24 augustus om 18.00 uur thuis tegen Hercules.

Bij de aanschaf van de lichtmasten in dusdanig rekening gehouden dat bij de beoogde renovatie en herinrichting van het Sportpark, de masten eenvoudig verplaatst kunnen worden. Dat betekent dat op het nieuwe sportcomplex ook onze jeugd en de seniorenrecreatie kan profiteren van de broodnodige uitbreiding van trainingsmogelijkheden.

De kosten voor de aanschaf en het plaatsen liggen in eerste instantie nu bij onszelf. Na goedkeuring van de plannen en de renovatie van het Sportpark, wordt dit opnieuw met de gemeente besproken. Dan ook gaat onze gehele vereniging gebruik maken van de extra (avond) mogelijkheden.

Tekst VVSB - foto BON