Datum: 26-03-2023 - 14:54
06
aug
'16

Het huwelijk van Jeanette en Paul vliegend start op Landgoed Tespelduyn.(foto's + filmpje)

Landgoed Tespelduyn is al sinds 1 september 2011 een officiële trouwlocatie, waarbij zowel 't Landhuys, 't Koetshuys en de Trouwtuin zijn aangewezen als unieke trouwlocatie voor de burgerlijke stand. Sindsdien hebben al heel veel bruidsparen het jawoord gegeven op deze prachtige locatie....

De bruidsparen komen geregeld met aparte vervoersmiddelen aan op het Landgoed, zo zijn een tuk-tuk, een bruidspaar te paard en de landing met een chinook-helikopter bijzondere aankomsten geweest.

Afgelopen vrijdagmiddag was er opnieuw een spectaculaire aankomst, dit keer maakte het bruidspaar Jeanette en Paul letterlijk een vliegende start van hun huwelijk. Het toekomstige echtpaar landde onder toeziend oog van hun bruiloftsgasten per helikopter op hole 9 op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Aansluitend werd het huwelijk van Jeanette en Paul officieel in de sprookjesachtige Trouwtuin van het Landgoed voltrokken en volgde er in de avond een fantastisch feest. Wij wensen Jeanette en Paul heel veel geluk en voorspoed!

Willen jullie meer weten over de vele mogelijkheden van de 'mooiste dag in je leven' op Landgoed Tespelduyn, dan zijn jullie van harte welkom om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kunnen jullie doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 0252-241333.

Foto's BON. Klik hier voor het filmpje van de aankomst per helicopter.