Datum: 05-04-2020 - 13:20
05
aug
'16

Bridgedrive in de Witte Kerk Noordwijkerhout.

Op zaterdag 27 augustus 2016, organiseert Stichting Vrienden van de Witte Kerk i.s.m. bridgevereniging Gambri een bridgedrive in de Witte Kerk Dorpsstraat 7 te Noordwijkerhout. De inloop is vanaf 10.00 uur en de aanvang van de drive is 10.30 uur precies. Let op, in de kerk staan...

stoelen met rieten zittingen. (indien gewenst eventueel zelf een kussentje meenemen)

De drive bestaat uit zes ronden van vier spellen met koffie, thee, drankjes, hapjes en tussentijds een warme/koude lunch. De drive wordt afgesloten rond 15.00 uur met een prijsuitreiking. De wedstrijdleiders van deze dag zijn Mieke Duivenvoorde en Jos Szymanowski.

De totale kosten voor deze dag zijn € 27,50 p.p. inclusief alle drankjes, hapjes en lunch. Er kunnen maximaal 96 deelnemers meedoen aan deze drive. De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Wagenaar & van Halem Havenstraat 10. 2211 EH Noordwijkerhout, waar u deze ook kunt inleveren.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vastgelegd indien de betaling is voldaan. Betaling contant bij inschrijving heeft onze voorkeur (pinnen kan ook). De inschrijving sluit op woensdag 24 augustus om 18.00 uur.

De totale netto inkomsten gaan in het geheel naar de Stichting Vrienden van de Witte Kerk t.b.v. het onderhoud van deze Kerk. Een leuke bridge dag in een mooie historische omgeving. 

Tekst St. Vrienden van de Witte Kerk. Foto BON.