Datum: 06-06-2023 - 11:12
02
aug
'16

Kampioen-teams Van Nispen aanwezig bij 'Johan Cruijff Schaal'. (foto's)

Op zondag 31 juli werd de finale van de Johan Cruijff schaal gespeeld in de Amsterdamse Arena. PSV speelde tegen Feyenoord. PSV won met 1-0. De kampioen-teams van VN waren allemaal uitgenodigd; de B1, C2 en de MA1. Helaas waren veel spelers op vakantie maar degene die...

er waren hadden een fantastische avond. Zij zaten nl. op de eerste rij in vak 18, achter de corner vlag. En bij elke corner was de VN-vlag dus ook goed op TV in beeld.

Voorafgaand aan de wedstrijd mochten Daan van Beek en Thomas Okhuysen deel uit maken van de ereronde. Zij liepen in het mooie geel/rode VN-tenue en droegen de VN vlag. Bij het langgaan van het VN-vak werden zij hard toegejuicht door hun medespelers.

En zij waren niet de enige genodigden voor deze wedstrijd. Bij de wedstrijd mochten ook 4 spelertjes van VN op uitnodiging van de Zwaluwen Jeugd Aktie, zelfs hand-in-hand lopen met de spelers van Feyenoord, als player-escort.

De gelukkigen waren: Daan Pompe, Jesper Pompe, Tygo van Opzeeland en Isis van der Meij. Zij beleefden ook een avond om nooit te vergeten. Hartelijk dank aan de Zwaluw Jeugd Aktie en het VN-bestuur die dit mogelijk maakten voor onze spelers.

Tekst en foto's Van Nispen.