Datum: 01-10-2023 - 18:06
01
aug
'16

Zaterdag 13 augustus Sprookjesdag.

Tussen “Er was eens….” en “Ze leefden nog lang en gelukkig” gaat een wereld schuil waarin fantasie en magie een belangrijke rol spelen. In sprookjes gebeuren wonderen en ontmoet je goed en kwaad. Op zaterdag 13 augustus is het centrum van Noordwijkerhout één groot sprookjesbos....

Ontmoet ze allemaal! Maak met Aladdin en Jasmine een ritje op een echte kameel. Robin Hood leert je boogschieten. Ontmoet ook Roodkapje en de Wolf, Sneeuwwitje en de Heks, Klein Duimpje, Cruella de Vil en de Prinses op de erwt. Laat je betoveren door het fluitspel van de Rattenvanger van Hamelen. En geniet van de vele andere sprookjes.

Er zijn ook volop activiteiten in het centrum. Schminken, knutselen, spelletjes, een lekkere traktatie maken en een Springkasteel. Toneelvereniging Odi verzorgt meerdere keren het sprookje de Roodkapje, al loopt het natuurlijk altijd anders dan je denkt.

 

Kom jij ook in je mooiste sprookjesoutfit, dan wordt er ook nog een leuke foto van je gemaakt. Kortom het is weer magisch in het centrum van Noordwijkerhout.

Komt allen op 13 augustus tussen 11.00 uur tot 16.00 uur. Sprookjesdag is weer een bijzonder leuk initiatief van het NOV in Noordwijkerhout.

Tekst en foto NOV.