Datum: 05-06-2020 - 09:09
30
jul
'16

Deelnemers gezocht voor het Zomercarnaval 2016.

De zomer is alweer een tijdje aan de gang en de meesten genieten van een welverdiende vakantie. De organisatie van “Het Zomercarnaval” zit niet stil en staat te trappelen van ongeduld om met de festiviteiten te gaan starten op zaterdag 27 augustus 2016. De organisatie heeft...

besloten om het nog grootser aan te gaan pakken. Naast alle geweldige dingen, zoals de Zomercarnavals kroegentocht en vermakelijkheden op de Steeg, wil de organisatie zich nu even richten op de optocht.

Dit jaar hoopt de organisatie dat deze tropische optocht er nog fraaier en kleurrijker uit komt te zien en het liefste zo lang mogelijk. Er komen 5 professionele groepen naar Noordwijkerhout en diverse groeperingen en verenigingen uit ons eigen mooie dorp doen mee.

De Kaninefaaten zelf zullen dan ook niet ontbreken en hebben voor de optocht de organisatie op zich genomen. Maar de Kaninefaaten en het NOV willen meer en daar hebben zij jullie voor nodig. Om de optocht nog grootser en kleurijker te maken zou het fantastisch zijn wanneer jij of jullie gaan meedoen.

Wat heb je daar voor nodig? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Wie heeft er nu niet allerlei kleding in de kast hangen die zo tropisch en kleurrijk mogelijk is? Ben je ooit naar de Toppers geweest dan liggen er vast nog wel zomerse attributen in je kastjes of laatjes.

Het kan ook best zijn dat je niks van dit alles hebt. Geen probleem want dan kun je altijd nog terecht bij Suzanne’s Feestshop, op de Havenstraat, voor al je kleding, gadgets, hoeden, pruiken of wat dan ook voor een betaalbare en schappelijke prijs.

Het duurt nog even voordat het zover is dus nog alle tijd om een tropische outfit bij elkaar te zoeken en je aan te melden als deelnemer van deze Zomercarnavalsoptocht. Dit hoeft natuurlijk niet alleen te zijn maar kan uiteraard ook als duo of met je vrienden en vriendinnen.

Of juist met het hele gezin of familie. Er mogen ook wagens gebouwd worden die dan wel zelf voortbewogen zal moeten worden omdat gemotoriseerd rijden niet is toegestaan. Verzin eventueel een leuk thema om je act heen. Maak gebruik van slingers en ballonnen met toeters en bellen om het nog feestelijker te maken. Je kan het zo gek niet bedenken want alles mag.

Als het maar zomers, kleurrijk, tropisch en feestelijk is. Iedereen is van harte uitgenodigd van jong tot oud om mee te doen aan dit spektakel. In de optocht wordt voor muziek gezorgd door diverse groepen om er een gezellige opzwepende tropische stoet van te maken. De optocht zal starten om 16.00 uur en duurt zo rond 1,5 uur en op een nieuw te volgen route. Het is dus bijna niet meer mogelijk om niet mee te willen doen.

 

Jij bent er toch ook bij? Laten we er met z’n allen een groot feest van maken zodat we aan het einde van de festiviteiten kunnen zeggen, “Dit was weer een geweldig Kokkerhouts tropisch feestje”.

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden kun je doen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het Zomercarnaval Noordwijkerhout en volg het evenement op de Facebook pagina van C.V. De Kaninefaaten.

Tekst en foto's C.V. De Kaninefaaten & NOV