Datum: 04-02-2023 - 16:28
29
jul
'16

Inbreker moet 9.000 euro betalen aan oud-werkgever uit Noordwijkerhout.

De 35-jarige man die zich in de periode van half augustus tot half december 2015 schuldig maakte aan negen misdrijven krijgt van de Haagse rechtbank 3 maanden voorwaardelijke celstraf en de maximale taakstraf van 240 uur. De man heeft proberen in te breken bij een sportclub in Oegstgeest....

hij heeft ingebroken in het kantoor van zijn ex-werkgever in Noordwijkerhout, daar onder meer een computer en een pinpas gestolen en met die pas uitgaven gedaan.

Ook heeft hij drie keer kentekenplaten van auto’s gestolen bijvoorbeeld in Warmond en Katwijk, is hij na het tanken van benzine in Hoofddorp weggereden zonder daarvoor te betalen.

Daarnaast heeft hij een gebruikershoeveelheid cocaïne in zijn bezit gehad. Tot slot heeft de man twee keer in een auto gereden, terwijl vanwege eerder rijgedrag zijn rijbewijs ongeldig was gemaakt.

 

De man moet zich tijdens zijn proeftijd verplicht laten behandelen. Hij moet bovendien zijn slachtoffers terugbetalen, waaronder bedrag van ruim 9.000 euro aan een oud-werkgever uit Noordwijkerhout die hij beroofde.

Bron:
Unity.FM