Datum: 01-06-2023 - 17:19
28
jul
'16

De Zonnebloem ook nu aanwezig op de braderie

Vorig jaar was een groot aantal vrijwilligers van de Zonnebloem, ondanks de minder goede weersvoorspelling, al vroeg bezig met het inrichten van de Zonnebloemstand op de braderie. Toen had men nog niet de indruk dat het opbouwen en afbreken van de kraam in weer en wind zelfs...

3 keer moest plaatsvinden. Dit jaar moet de verkoop van loten ten behoeve van de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem op 1 dag lukken. 

Als het gaat om de financiën van de Zonnebloem te versterken is de lotenverkoop tijdens de braderie een belangrijke bron van inkomsten. Door een aantal vrijwilligers is ook nu heel veel energie gestoken in het bijeenbrengen van het prijzenpakket, het inpakken daarvan en het mede organiseren van deze dag.

Het weerbericht voor zaterdag, goed braderieweer, ziet er goed uit. De verkoop van loten moet zeker een succes worden. Stond de Zonnebloemkraam in voorgaande jaren in de Havenstraat, nu kunt u de kraam vinden voor de voormalige winkel van Blokker in de Dorpsstraat. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

 

Tekst en foto's Zonnebloem NWH.