Datum: 16-05-2021 - 07:50
25
jul
'16

Mooie opbrengst voor Stichting ALS door golfers en medewerkers Tespelduyn.

‘De neary slaan’ was afgelopen zaterdag leidraad in de Thuisblijverswedstrijd op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Je wint de neary als jouw bal het dichtst bij de hole ligt in 1 slag. Op de langere holes mocht dit in 2 slagen. Op elke hole kon men in de prijzen vallen en dat maakte...

de wedstrijd extra interessant. Andy Baker ging er op drie holes met de neary vandoor, een uiterst knappe prestatie. Naast de te winnen neary/tweary was er uiteraard ook het klassement voor de behaalde punten.

De 3e prijs werd gewonnen door CeesJan Habraken. Elly Westgeest was net iets sterker en werd 2e. Uitblinker met maar liefst 22 punten en een handicap van 16,7 was Anne-Mieke Akerboom.

Op parkhole 1 was er een activiteit georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Vanaf een minimale bijdrage kon men proberen om ook hier de neary te slaan.

Voor de winnaar stond daar een weekend Fiat 125 Spider-Cabrio rijden tegenover. Het was Willem Ras die met diverse pogingen erin slaagde om de bal op maar 70 cm verwijderd van de hole te slaan.

Tijdens de prijsuitreiking werd het bedrag bekend gemaakt dat werd opgehaald met deze mooie actie. Maar liefst € 1320,- is er opgehaald door de golfers en de medewerkers van Tespelduyn voor Stichting ALS Nederland.

Kijk voor de eerstvolgende golfwedstrijd op www.tespelduyn.nl.

Tekst en foto Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.