Datum: 25-02-2021 - 02:43
30
jul
'16

Noordwijkerhoutse misdaadroman 'Coupe Soleil' Deel 2 'Het onderzoek'. (lees en win dinerbon)

'Coupe Soleil' is een korte topografische misdaadroman die zich afspeelt in ons eigen Noordwijkerhout en is geschreven door columnist Ruud (Hoe ist? Ja bèst) van BON. Het verhaal zal in drie delen in de zomervakantie worden gepubliceerd op de website Blik Op Noordwijkerhout....

Tijdens de publicatie van deel 1 en 2 en uiterlijk tot de dag waarop deel 3 zal worden gepubliceerd, kunt u in de huid kruipen van de rechercheurs Steven van der Helm en Dick Engelsman.

Laat na de eerste publicatie (komende week) een bericht achter op de Faceboekpagina van 'Coupe Soleil' https://www.facebook.com/CoupeSoleil/ of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef gemotiveerd aan wie volgens u de dader(s) is. Tussen diegenen die de juiste dader(s) gemotiveerd heeft aangewezen, verloten we een dinerbon t.w.v. € 50,-.

Maar geniet intussen ook van de herkenbare situaties en plaatsen van ons dorp en wellicht komen de verschillende personages in het verhaal ondanks hun fictieve naam u bekend voor....

Veel leesplezier!

* De auteursrechten van het verhaal is in handen van Ruud Goulooze.

* De Dinerbon wordt gesponsord door Administratiekantoor Finance Anders en Blik op Noordwijkerhout.

* Klik hier voor deel 1 'De Vondst' van de Noordwijkerhoutse misdaadroman 'Coupe Soleil'. (PDF)

* Klik hier voor deel 2 'Het onderzoek' van de Noordwijkerhoutse misdaadroman 'Coupe Soleil'. (PDF)

* 8 pagina's in PDF, klik hier om Adobe Acrobat Reader te installeren, let op zet de twee vinkjes met onnodige programma's uit.