Datum: 27-01-2020 - 23:10
24
jul
'16

BON spot wandeltoppers bij Vierdaagse. (update finish-foto's)

Op de tweede en zeer warme dag van de 100ste Vierdaagse van Nijmegen was de redactie van BON aanwezig in het plaatsje Wijchen, dit om alle Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers bij dit grootste evenement van Nederland te spotten. Het was weer fantastisch om het...

wandelevenement, net als vorig jaar, van dichtbij mee te mogen maken. Door de grote drukte (extra deelnemers door het jubileum) en de warmte (heel veel petjes en zonnebrillen) viel het niet mee om alle dorpsgenoten te herkennen en op de gevoelige plaat vast te leggen. Gelukkig waren verschillende wandelaars zelf ook alert en zo konden we toch aardig wat dorpsgenoten fotograferen.

Natuurlijk konden we onze eigen dagboek-schrijver Piet Beelen ook op deze dag succes wensen met de komende twee dagen, want ook die zullen met deze warmte best pittig worden. Gelukkig gaven alle wandelaars uit ons dorp aan dat het goed met ze ging en dat men de Vierdaagse natuurlijk ging uitlopen.

Deelnemer Peter van den Berg is door de NOS geïnterviewd over het slapen tijdens de Vierdaagse in een studentenhuis in Nijmegen, klik hier voor het verhaal en interview.

Update finishfoto's op de Via Gladiola:
Foto's die we via Facebook gespot hebben van de finish (verslag van de laatste dag kunt u lezen in het dagboek van Piet Beelen). Vanaf foto 11 de BON-foto's van dag 2.

Foto's redactie BON met logo en PR zonder logo en foto's algemeen BON. Heeft u een foto van een deelnemer die we niet konden spotten, dan kunt u hem mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zetten we hem erbij.