Datum: 26-09-2020 - 10:17
12
jul
'16

28 augustus 2016 2e editie 'Como Obstacle Run'.

Na het succes van de vorige editie wordt er dit jaar op zondag 28 augustus weer een spectaculair total off-road parcours uitgezet met meer dan 20 uitdagende obstakels die overwonnen moeten worden. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Je grenzen verleggen? Samen met je...

vrienden, collega’s, familie of sportteam obstakels overwinnen? Doe dan zeker mee met de 2de edititie van de Como Obstacle Run bij het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout op 28 augustus 2016.

De Como Run is een spectaculair total off-road parcours waarbij je onderweg vele uitdagende obstakels tegenkomt die jij moet overwinnen! En dat in een decor van een geweldig natuurgebied met water, heuvels, bos en meer, het Oosterduinsemeer.

Met afstanden van 4, 8 en 12 km kan je onder meer touwnetten, houten muren, modder, moerassen, bospaden en zandstranden verwachten. Het terrein zal worden omgebouwd tot een uitdagende hindernisbaan! De start en finish ligt bij Restaurant Como & Co. De kosten voor een startbewijs zijn € 20,-.

Family run:
Naast de 'echte' obstacle run wordt er dit jaar ook een family run met een aangepast parcours georganiseerd. Start samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante aan de run en overwin samen de obstakels.

Team inschrijven:
Het is ook mogelijk om je (sport)team op te geven. Een mooie uitdaging voor jouw vrienden, sportmaten, collega's of familie. Schrijf jouw (sport)team in door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een team bestaat uit 6 t/m 15 personen. De kosten hiervoor zijn € 18,- per persoon.

 

Gaat jou hart ook sneller kloppen bij de gedachte van dit alles? Haal het maximale uit jezelf en blijf fit deze zomer voor deze mooie afsluiting! Durf jij te starten bij de Como Obstacle Run? Je kun je inschrijven via de website www.como-run.nl. Wij zien je graag op 28 augustus aan de start verschijnen! Klik hier voor het promo-filmpje.

Foto's BON en Danique Vogels editie 2015.

{gallery}11139{/gallery}