Datum: 05-07-2020 - 08:51
07
jul
'16

Nieuw burgerraadslid voor NZLokaal.

In de laatste gemeenteraadsvergadering deelde de burgemeester mee, dat de burgerraadsleden Lisette van der Vossen van NZLokaal en Jan Meeuwenoord van het CDA eerder hadden aangegeven hun burgerraadslidmaatschap tussentijd te willen beëindigen. NZLokaal heeft...

vandaag bekend gemaakt dat men Jan van der Kroft gaat voorgedragen, om vanaf september 2016 actief te mogen zijn als burgerraadslid. Hij vervangt hiermee Lisette van der Vossen die wegens persoonlijke omstandigheden als burgerraadslid is gestopt.

Jan van der Kroft is al langere tijd betrokken bij NZLokaal waaronder lid van het bestuur. Hij is bestuurskundige en heeft in verschillende functies gewerkt bij gemeenten en bij de provincie Zuid-Holland. Jan is nu met pensioen en maatschappelijk actief voor natuur- en milieu-organisaties.

"De politiek is er voor de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk. Luisteren naar wat de inwoners willen en dat proberen te realiseren in een open dialoog met burgers, binnen de commissies en in de Gemeenteraad" aldus Jan van der Kroft.

Foto NZLokaal