Datum: 27-01-2020 - 05:44
02
jul
'16

Vooraankondiging Beursvloer Bollenstreek 2016.

Iedere vereniging of maatschappelijke organisatie heeft vast wel klussen, diensten of wensen die niet uitgevoerd of gekocht kunnen worden. Meestal is een gebrek aan geld, tijd, vrijwilligers of kennis hiervan de oorzaak. Geld kunnen we niet bieden, maar wel de Beursvloer Bollenstreek...

Wat is de Beursvloer Bollenstreek?
De Beursvloer Bollenstreek is de ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om klussen en/of diensten te realiseren met gesloten beurs.

Hier kunnen contacten worden gelegd en deals worden gemaakt. Vraag en aanbod komen op een dynamische manier bij elkaar. Op de Beursvloer ontstaat een levendige handel in creativiteit, inzet, netwerken en enthousiasme. Wat de één nodig heeft, kan de ander vaak bieden.  

Wanneer vindt de Beursvloer Bollenstreek plaats?
De Beursvloer Bollenstreek vindt plaats op 23 november 2016 van 17.00 tot 19.00 uur in het Teylingen College in Noordwijkerhout.  

Hoe kunnen verenigingen en organisaties zich aanmelden?
Meer informatie over de Beursvloer Bollenstreek en de wijze van aanmelden staat op de website www.beursvloerbollenstreek.nl. Eind augustus ontvangen alle verenigingen en maatschappelijke organisaties de definitieve uitnodiging voor de Beursvloer Bollenstreek.

De Beursvloer Bollenstreek wordt georganiseerd door Lionsclub Bollenstreek in samenwerking met de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.

 

Foto's startsein Beursvloer 2016 BON.