Datum: 17-10-2021 - 21:05
30
jun
'16

De Trampoline officieel geopend door de wethouders Knapp en de Jong. (foto's)

Op donderdagmiddag 30 juni werd het pand voor de tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten aan de Schippersvaartweg, feestelijk geopend door de Noordwijkerhoutse wethouders Knapp en de Jong. In zijn openingsspeech gaf Nico Geerlings, directeur van Flexwonen.nu, aan...

dat door soepel samenspel tussen initiatiefnemer Flexible Human Services en de gemeente Noordwijkerhout het ervoor gezorgd heeft dat de Trampoline in korte tijd gerealiseerd kon worden.

De naam De Trampoline komt van het Poolse Trampolina dat springplank betekent. “Jonge, ambitieuze hardwerkende mensen willen wij graag een springplank naar succes bieden. We doen er alles aan deze mensen een ‘thuisgevoel‘ te geven, waarin huisvesting heel belangrijk is.

Want dat zorgt onder andere voor gezonde en gelukkige mensen, die harder werken, beter presteren en prettiger gezelschap zijn. Zo kan er een samenleving ontstaan waar men in goede harmonie met de omgeving samenleeft.” aldus Nico Geerlings.

Vanaf 1 juli zullen de 72 units bewoond gaan worden door maximaal 144 arbeidsmigranten, waarmee ongewenste woonsituaties elders worden opgeheven. Hiermee is de Trampoline een van de eerste voorbeelden van uitvoering van gezamenlijk gemaakte afspraken en gestelde regels door gemeenten, huisvesters en werkgevers in het kader van huisvesting van arbeidsmigranten in overeenstemming met het bestemmingsplan.

Elke unit wordt volledig ingericht voor twee personen en is voorzien van eigen keukenblok en badkamer. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, is een ruime fietsenstalling en een sportveldje aangelegd. De beheerder van de Trampoline woont met zijn gezin op het terrein en is 24/7 aanspreekpunt voor de bewoners en de omgeving.

Foto's BON.

{gallery}11060{/gallery}