Datum: 29-05-2020 - 15:15
30
jun
'16

Openluchtviering in Speeltuin De Speelakker.

Op zondag 3 juli organiseert Kinderkoor De Schalmei van de St. Jozefkerk de inmiddels traditionele openluchtviering met alle kinderkoren uit de Parochie Sint Maarten. Deze interactieve viering voor jong en oud wordt gehouden in de waterspeeltuin De Speelakker, op het terrein...

van het Raamwerk aan de Zeereep 1 te Noordwijkerhout. Dit jaar is het thema van de viering: De Ark van Noach. Een verhaal wat naadloos aansluit op de locatie!

Ieder jaar is het doel van de openluchtviering is dat we een viering met elkaar de beleven op een totaal andere wijze dan de reguliere kerkvieringen. Belangrijke aspecten om dit te realiseren zijn de bijzondere locatie en een mooi verhaal welke op een creatieve wijze, interactief met de kinderen wordt gebracht.

De viering begint om 10:00 uur en iedereen is welkom. Neem wat eten/drinken mee, dit kunnen we na die viering met elkaar delen. Vergeet ook niet een kleedje mee te nemen om op te zitten, er zijn geen stoelen aanwezig.

Na afloop van de viering kunnen kinderen op eigen gelegenheid blijven spelen in de speeltuin. Komt u met de auto dan graag parkeren aan de Anemoonweg.

Tekst en foto PR Kinderkoor De Schalmei.