Datum: 29-02-2020 - 06:06
29
jun
'16

De Bevers op zoek naar de rest van de indianenstam. (foto's)

In het weekend 24 t/m 26 juni zijn de Bevers van Scouting St. Jozef Emerentiana op kamp geweest. Bij aankomst zagen we twee indianen rooksignalen maken bij het kampvuur. De indianen waren de helft van hun indianenstam kwijt. Er waren cowboys die het voedsel van...

de indianenstam hadden gestolen en daarmee was de indianenstam volledig uit elkaar gevallen. Voor deze twee indianen leek het Hescohonk een goede schuilplaats om de cowboys op afstand te houden.

De bevers wilden graag helpen om de rest van de indianenstam te vinden. Op het BAVO-terrein vonden we speurtekens en dit bracht ons naar de moderne jachtplaats van tegenwoordig: de supermarkt!

Om te leven als indianen sliepen de bevers ook in tenten buiten op het plein. De cowboys kwamen langs en gaven ons coördinaten, hierdoor kwamen we in de speeltuin in Hoofddorp terecht. Daar vonden we de rest van de indianenstam. Hier hebben we ons heerlijk vermaakt de rest van de middag.

Bij terugkomst wilden de cowboys het goed maken met de indianen door een BBQ te maken. Het kampvuur ging aan en de bevers hadden zelf lekkere marshmallows gemaakt.

Zondag kregen de bevers nog een leuk aandenken van de indianen. Als afsluiting dansten we onze indianendans in ons zelf gemaakt indianenkostuum. Toen was het weekend echt afgelopen. Het was een geslaagd kamp!!

 

Ben je ook tussen de 5 en 7 jaar? Wil je ook net zo’n avontuur beleven als de Bevers? Kom dan naar Scouting St. Jozef Emerentiana! 10 september 2016 beginnen de opkomsten weer van 10.00 tot 12.00 uur. Je mag altijd komen kijken. Voor informatie en aanmelden kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst en foto's Scouting St. Jozef-Emerentiana.