26
jun
'16

Vernieuwde Speeltuin De Duinrand feestelijk geopend. (foto's)

Op zaterdag 25 juni is het zomerseizoen van de vernieuwde Speeltuin De Duinrand van start gegaan, met o.a. nieuwe speeltoestellen en mooie veilige valondergronden onder alle attracties. De officiële opening werd gedaan door wethouder Hans Knapp en oud-voorzitter Nico Meiland...

Door het weghalen van een zeil werden twee hele grote nieuwe touwschommels onthuld. Ze werden door de kinderen gelijk in gebruik genomen, maar ook grote mensen (zie foto) kunnen er een schommeltje op wagen.

Verder is er door de vrijwilligers (met een klein beetje hulp van de gemeente) heel hard gewerkt, het klimfort is geheel gerenoveerd en van nieuw houtwerk en verf voorzien. Bovendien is het speeltuinhuisje voorzien van nieuwe ramen en kozijnen en is het interieur opgefleurd.

Voorzitter Johan Houdijk gaf in zijn speech aan dat men alle aanpassingen kon doen door een grote fondsenwerfactie en de vele vrijgevige sponsors en trouwe donateurs. De voorzitter bedankte net als wethouder Knapp de gulle gevers en de onbetaalbare vrijwilligers van De Duinrand voor al hun werkzaamheden.

U bent met uw kinderen of kleinkinderen weer van harte welkom in de 'nieuwe' Duinrand, voor meer informatie klik hier voor de website van Speeltuin De Duinrand of bezoek de Facebookpagina.

Foto's BON