Datum: 25-06-2021 - 15:55
25
jun
'16

Zondag 26 juni start van de 10 kofferbak/ rommelmarkten Keiebijters.

Wederom organiseren de Keiebijters deze zomer van 26 juni tot en met 28 augustus de bekende en inmiddels traditionele kofferbak- en rommelmarkt verkopen. Dit jaar zullen deze gezellige markten voor de vierde maal plaatsvinden op het bavo-terrein. Let op: dit jaar wel op...

een ander gedeelte van het terrein namelijk het stuk grond (waar ook met carnaval de Feesthal van de Keiebijters staat) achter het hoofdgebouw/kapel van de St. Bavo (klik hier voor het Google-maps kaartje)

Vele verkopers nemen de moeite om elke zondag weer hun waren uit te stallen. De bezoekers kunnen ook dit jaar weer naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar ze bewust op zoek zijn. De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.

Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen. Voor de mensen die hun spulletjes willen verkopen kost een standplaats met auto € 15, een standplaats auto met aanhanger of standplaats bus(je) € 20,-. Tafel (210x60) te huur voor € 5,-.

Reserveren van een standplaats vooraf is niet nodig. Verkopers zijn vanaf 07.30 uur welkom en kunnen voor alle voorwaarden terecht op de website van de Keiebijters klik hier. Voor vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvang voor bezoekers van de rommelmarkt is: 09:00 uur en we stoppen om 16:00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis. Meer informatie kunt u vinden op onze website klik hier en via en like op onze facebookpagina klik hier.