Datum: 04-07-2020 - 20:43
24
jun
'16

Harpe Davids trakteert bewoners Munnekeweij op gratis concert.

Op woensdag 29 juni sluit muziekvereniging de Harpe Davids het seizoen af met een concert voor de bewoners van Munnekeweij. Uiteraard zijn andere belangstellenden ook van harte welkom.  Het jeugdorkest begint om 19.15 uur, het grote orkest om 19.30 uur...

beide in de grote hal in het Gezondheidscentrum en het concert duurt ongeveer een uur. Toegang is gratis.

Concert Munnekeweij
Na een drukbezochte voorspeelmiddag voor en door de jeugdleden en leerlingen Algemene Muzikale Vorming (AMV) trakteert de Harpe Davids op woensdagavond 29 juni de bewoners van Munnekeweij op een gratis concert. Uiteraard is iedereen welkom om te komen luisteren. Voor zitplaatsen geldt wel dat de bewoners van Munnekeweij voorrang hebben.

De leden van de Harpe Davids vinden het leuk om, voor dat zij op vakantie gaan, het seizoen op deze manier af te sluiten.  Maar zij willen Munnekeweij ook nog bedanken voor het gebruik van stoelen tijdens één van de concerten vorig jaar. Want voor wat hoort wat toch.

Op het programma staat vrolijke en populaire muziek waar de luisteraars hopelijk veel plezier aan beleven. Om maar eens een paar titels te noemen: Mag ik dan bij jou, Yellow Mountains, And all that Jazz, The Doors in concert, African Symfonie en One moment in time en nog veel meer.

Sommige muziekstukken nodigen uit tot een dansje of meezingen, maar er is ook muziek om gewoon lekker naar te luisteren. Het jeugdorkest van de Harpe Davids zal ook een kort optreden verzorgen. Zij spelen 3 muziekstukjes, Latin Fire, Theme Startrek Generations en Rock ’n Roll. 

Beide orkesten staan onder leiding van hun dirigent Hendrik Jan Lindhout. U bent dus van harte welkom in de hal van het Gezondheidscentrum.

 

Wilt u de Harpe Davids volgen?
Kijk dan eens op de geheel vernieuwde website www.harpedavidsnwh.nl Op de website vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.