Datum: 26-03-2023 - 14:45
24
jun
'16

Ambassadeurs van sportverenigingen gezocht voor de Nationale Sportweek.

Van 17 t/m 25 september vindt de 13e Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten...

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. Daarom doet ook Noordwijkerhout mee aan de Nationale Sportweek waarbij de sportcoach en de beweegcoach de algehele coördinatie verzorgen.

Bedankt voor de deelname aan de sportweek in de voorgaande jaren. We willen u als sportaanbieder oproepen om uw aanbod ook dit jaar open te stellen en dit aanbod bekend te maken door dit te plaatsen op de website www.noordwijkerhouitnbeweging.nl.

Om meer mensen te motiveren om op uw aanbod af te komen, willen we u het volgende voorleggen:
Heeft u een enthousiaste sport(st)er, die in de aanloop daarheen uw aanbod kan promoten. Dat kan! Als "een ambassadeur", die in een interview kan uitdragen waarom zij/hij deze sport beoefend en waarom hij/zij het belangrijk vindt. Het kan ook een combinatie interview zijn met een jeugdlid en een senior lid. Deze interviews willen we plaatsen in het Noordwijkerhouts weekblad en op Blik Op Noordwijkerhout.

Op deze wijze hopen we anderen te enthousiasmeren om mee te doen met uw aanbod en uitnodigen om vooral ook mee te sporten. Heeft u iemand onder uw sporters die  mee zou willen meewerken aan de interviews? U kunt sport(st)ers aanmelden door te mailan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het thema van de Nationale Sportweek is "Ik neem je mee!". Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters tijdens deze week een sportmaat meenemen naar de sportclub. Een naar verwachting effectieve manier om zoveel mogelijk mensen van de bank te krijgen. Want, samen sporten is leuk!

De week wordt afgesloten op 24 september in de Schelft, Optisport organiseert die dag een verenigingsdag voor zijn gebruikers van de sportzalen, ook ander aanbieders zijn die dag welkom om hun aanbod te promoten voor het nieuwe seizoen.

Wilt u als sportaanbieder deelnemen aan de verenigingsdag? Meld uw vereniging aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen dat u deze week mee doet, voor vragen en om uw deelname door te geven, kunt u contact met ons opnemen.
Met sportieve groet

Micha Luttik
Sportcoach jeugd gemeente Noordwijkerhout
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-52633584

Andreas Niessl en Loes van Duijvenvoorde
Beweegcoach Noordwijkerhout in Beweging
0613046198

www.noordwijkerhoutinbeweging.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.facebook.nl/noordwijkerhoutinbeweging