Datum: 09-07-2020 - 13:23
24
jun
'16

Deel je passie bij het 'Open Podium' in de Duinpan.

Naast alle verenigingsactiviteiten wil Trefcentrum De Duinpan De Zilk ook de culturele vorming in al zijn verschillende gedaanten binnen de gemeente en de Bollenstreek stimuleren. Er worden dan ook steeds meer activiteiten ontplooid. De Duinpan nodigt jonge bands en muzikanten uit...

de Bollenstreek uit zich aan te melden om mee te doen aan het open podium en eventueel andere muzikanten te ontmoeten tijdens de speeddate. Dus schrijf in en maak gebruik van de kansen die De Duinpan biedt.

Open Podium

Voor het eerste Open Podium zijn wij op zoek naar jonge bands die we een plaats willen bieden op ons podium. Willen jullie optreden op een groot podium en voor een enthousiast publiek meld je dan nu aan om mee te doen aan het Open Podium. Voor een professionele backline wordt gezorgd.

Bijna alle muziek genres zijn toegestaan. Of het nu een coverband, rock of classic rock, pop, nederpop, hiphop, country  of Top 40 is,  wij nodigen je uit om in te schrijven. Alleen metal en hard rock sluiten we uit. We gaan klein beginnen en bieden plaats aan 5 bands.

Deel je Passie: Speeddate
Voorafgaand aan het Open Podium biedt De Duinpan De Zilk een ruimte aan met een volledige geluidsinstallatie waar je je muzikale ‘skills’ kunt laten horen. Misschien ontmoet je wel die bandleden die juist op zoek zijn naar jouw specifieke sound. Of maak je samen met de daar aanwezige muzikanten de aanzet tot een nieuwe band.

Quite Simple
Vanaf 19.00 uur is de Speeddate in de kleine Zaal, waarna om 20.30 uur het eerst optreden gepland  staat. Na alle optredens volgt de grote finale met medewerking van de bekende Coverband Quite Simple. Als spetterend einde van deze eerste Open Podium worden alle muzikanten uitgenodigd mee te doen aan de grote jamsession.

Dus meld je aan en beleef een TOP avond met gelijkgestemden. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.duinpandezilk.nl/evenementen en kies het tabblad OPEN PODIUM. Daar vind je ook informatie hoe je je moet aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 augustus a.s.

Tekst Trefcentrum De Duinpan - Foto BON