Datum: 02-06-2020 - 15:14
21
jun
'16

Nieuwe website Scouting Bosgeest.

Wegens de fusie in 2015 veranderde er een hoop voor Scouting Bosgeest. Er kwam uiteraard een nieuwe naam en daardoor wijzigde het daarbij behorende logo, de huisstijl en de das. Daarna werd het tijd voor een nieuwe website en deze is nu online: www.bosgeest.nl. Onze scouts...

ravotten natuurlijk liever in de natuur dan dat ze achter de computer zitten, maar voor alle nieuwsgierigen die nog niet weten wat scouting is, hebben we een nieuwe website gemaakt. Vrijwilligers van de vereniging gingen aan de slag met nieuwe teksten, leuke foto's en een nieuwe lay out.

Het programmeren en ontwerpen van de site werd in eigen (club)huis gedaan door de vrijwilligers. De site is responsive gebouwd, wat betekent dat de website zowel op mobiel, tablet als dekstop goed te lezen en werkbaar is. Op de site is alle informatie te vinden over de groep, de verschillende speltakken (leeftijdsgroepen), geschiedenis, lid worden en ook al het laatste nieuws staat erop.

Maar dit is nog niet alles! Het webteam heeft nog vele plannen en daarom zal de site blijven doorontwikkelen. Zodat de groep er, met deze site, in september helemaal klaar voor is om van start te gaan met een nieuw scouting seizoen!

 

Tekst en foto Scouting Bosgeest.