Datum: 05-07-2022 - 02:52
21
jun
'16

Opening speeltuin De Duinrand en schildersfestival.

Een feestelijke opening van Speeltuin De Duinrand met nieuwe speeltoestellen en nieuwe veilige valondergronden onder de attracties. De opening op zaterdag 25 juni wordt bijgewoond door burgemeester Gerrit Goedhart en wethouder 'speeltuinzaken' Hans Knapp. Vanaf...

14.00 uur is iedereen en met name de kinderen van harte welkom. Het afgelopen jaar is er veel gebeurd.

Het klimfort is geheel gerenoveerd en van nieuw houtwerk en verf voorzien. De grote schommels zijn vervangen door twee touwschommels voor het hele gezin. Bovendien is het speeltuinhuisje voorzien van nieuwe ramen en kozijnen en is het interieur opgefleurd.

Dit alles is mogelijk gemaakt door een grote fondsenwerfactie en de vele vrijgevige sponsors en trouwe donateurs. De handen voor al deze werkzaamheden is geleverd door de onbetaalbare vrijwilligers van De Duinrand.

De opening is met name voor hen bedoeld maar ook voor de sponsors, donateurs en de vertegenwoordigers van de gemeente. Komt allen kijken naar de 'nieuwe' Duinrand en genieten van het schilderfestival voor kinderen. Alle kinderen van 0-12 jaar mogen deelnemen. Trek geschikte, oude kleren aan, dan kan je lekker kliederen.

Speeltuin De Duinrand, Hoekgat 48 in De Zilk. Zie ook onze facebook pagina.