Datum: 28-05-2023 - 05:27
21
jun
'16

Geweldig schoolkamp voor groep 8 Prinsenhof.

Op maandag 13 juni ging groep 8 van de Prinsenhof op de fiets naar Ter Aar. Het was een heerlijke fietsroute waarbij de kinderen en hun begeleiders het gelukkig droog hebben gehouden. Kamphuis 'het Zwaluwnest' is een prima locatie met een ruime eetzaal, mooie kamers...

en een heerlijk buitenterrein. Na wat spellen te hebben gespeeld, hebben de kinderen 's avonds een kampvuur gemaakt waarbij het tijd was voor het vertellen van verhalen. De volgende dag viel het weer wat tegen toen de hele groep van 51 kinderen en 8 begeleiders ging fietsen naar de Kwakel. De kinderen gingen daar 'poldersporten'.

Onderweg hadden zij een hevige hoosbui waarbij zij drijfnat waren geregend. Dit mocht de pret niet drukken want de kinderen hebben daar een leuke middag gehad. Na weer terug naar het kamphuis in Ter Aar te zijn gefietst, konden zij daar genieten van een heerlijke barbecue.

Op woensdag, de laatste dag van het kamp, fietsten de kinderen naar Alphen. Bij Wet 'n Wild konden de kinderen kennismaken met waterskiën. De kinderen hebben genoten en vonden het dan ook erg jammer toen zij hoorden dat het tijd was om naar huis te gaan. De middag werd afgesloten met een heerlijk ijsje wat de kinderen werd aangeboden door opa Warmerdam.

Tekst en foto Prinsenhofschool