Datum: 24-09-2021 - 11:24
19
jun
'16

Leerlingen van St. Jeanne d’Arc geslaagd voor muziekexamens.

Op zaterdag 18 juni zijn maar liefst 10 leerlingen van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc opgegaan voor de HAFABRA examens. Op 6 juni hadden alle kandidaten reeds het theoretisch gedeelte afgelegd. Alle kandidaten behaalden hiervoor prachtige cijfers, waardoor ook het...

praktijk gedeelte mocht worden afgelegd. Deze praktijkexamens vonden plaats in jongerencentrum @Hok in Voorhout.

De laatste weken zijn de laatste puntjes op de i gezet, waardoor de leerlingen goed beslagen ten ijs konden komen. Dat nam niet weg dat de kandidaten toch met een licht gevoel van examenstress @Hok binnen stapten. Een klein half uur later was de lichaamshouding echter compleet anders. Alle kandidaten bleken namelijk glansrijk geslaagd.

Het was even nog even wachten op het diploma. Niemand minder dan Gerrit Goedhart, burgemeester van de gemeente Noordwijkerhout, arriveerde om half vijf in het eigen clubgebouw De Parade om de diploma’s officieel uit te reiken. Groot was dan ook de trots van de kandidaten en hun familie nadat het diploma eindelijk in het bezit was.

 

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc feliciteert van haar leden, Roos Oosterheert, Lotte Zwaan (beiden dwarsfluit A), Tjeerd Kuijt (klarinet A), Yvonne Kuijt (altsaxofoon A), Tessa de Roode (altsaxofoon B), Jort van Santen (bariton A), Maxim Garcia Abrahamse (trombone A), Björn Zandvliet, Jelmer Wiebes (beiden trompet A) en Tim de Klerk (slagwerk A).

Tekst en foto St. Jeanne D'arc.