Datum: 05-07-2020 - 09:49
18
jun
'16

Politiek Café over huurwoningen in Noordwijkerhout-De Zilk.

Wil jij weten hoe het zit met de huurwoningen in de gemeente Noordwijkerhout? Hoelang zijn de wachtlijsten voor een huurwoning? Waar worden nieuwe huurwoningen gebouwd? Hoe is landelijk het beleid rondom huurwoningen bepaald? Wie komen er op voor de belangen...

van de huurders uit Noordwijkerhout en De Zilk?

Kom dan naar het Politiek Café op maandag 27 juni. Tijdens dit Politiek Café zal Tweede Kamerlid Erik Ronnes uitleg geven over het beleid rondom de woningmarkt in Nederland. Vervolgens zal Aad Verkade, directeur van Woningstichting Sint Antonius van Padua, de ontwikkelingen van huurwoningen binnen de gemeente Noordwijkerhout toelichten.

 

Stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout–De Zilk is ook aanwezig tijdens deze avond. Je kunt vervolgens vragen stellen aan de sprekers en de meepraten in de discussie. Het Politiek Café vindt plaats op 27 juni in Café Van Der Geest Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout. Je bent vanaf 19:45 uur welkom en de avond begint om 20:00 uur.

Heb je nog tips voor het Politiek Café of lijkt het je leuk om mee te helpen in de organisatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je op de hoogte wilt blijven van het Politiek Café, volg ons dan op Facebook of op onze website, klik hier.