Datum: 01-07-2022 - 01:30
16
jun
'16

We hebben een muzikaal weekend voor de boeg

Voor het komende weekend staan er drie muzikale evenementen gepland in Noordwijkerhout en De Zilk, heeft u dus zin in een muzikaal feestje dan kunt u op zaterdagavond bij twee en op zondagmiddag één evenement terecht. Op zaterdagavond 18 juni vindt er in De Zilk...

de 2e editie van Bollenblues plaats. Bollenblues is een bluesevenement voor jong en oud in de Bollenstreek en is een initiatief van Fossen Events, St. Wassenaar en Trefcentrum De Duinpan en dat alles in 's lands bekendste blueszanger Robbert Fossen hometown De Zilk.
Klik hier voor meer informatie.

Ook op dezelfde zaterdagavond speelt bij Café Restaurant de Ruigenhoek de band Just Us voor de laatste keer (van de in totaal afgelopen maanden 6 keer). Just Us speelt een mengeling van pop, jazz en easy listening muziek. U bent van harte welkom.
Klik hier voor meer informatie.

Como & Co aan het Oosterduinse meer organiseert op zondagmiddag 19 juni de 2e editie van Como's-Jazz met live muziek van drie te gekke bands! Naast live muziek en gezelligheid kunt u tegen betaling deelnemen aan een heerlijke barbecue bij Como's Jazz.
Klik hier voor meer informatie
.

Klik op de foto voor meer informatie.