Datum: 16-05-2021 - 08:09
12
jun
'16

Grootse golfdag met prijzenpot van € 4500,- op Golfbaan Tespelduyn.

Op zaterdag 11 juni vond op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een wel heel bijzondere golfdag plaats. In samenwerking met Club Med en Travel XL Beuk werd een golfevenement georganiseerd waar gestreden werd om een prijzenpot van € 4.500,-. Met een uitermate...

groot deelnemersveld van maar liefst 110 golfers was Tespelduyn deze dag dé locatie voor iedere golfliefhebber.

Loting met spectaculaire prijzen
Elke golfer die aan de wedstrijd deel had genomen maakte kans op een prijs, aangezien de prijzen middels loting verdeeld werden. De waanzinnige hoofdprijs, een week all-inclusive verblijf voor 2 personen op een Franse bestemming van Club Med ter waarde van ca. € 2.200,- werd gewonnen door Ans Mulder.

De 2e prijs, een reischeque ter waarde van € 500,- werd gewonnen door Grahame Newton en Dave Roelen was de gelukkige winnaar van een reischeque van € 250,-. Verder waren er winnaars die huiswaarts gingen met mooie prijzen als koffers, reischeques, high tea’s, diner- en greenfee-arrangementen.

Uitslag wedstrijd
Imca van Nieuwenhuijzen, Teun Langmuur, Katinka Pennings en Willem Ras wonnen de 1e prijzen in de verschillende categorieën. Uiteindelijk was iedereen winnaar, want als verrassing was er voor alle deelnemers een prachtige goodiebag met daarin o.a. een reischeque ter waarde van € 25,-!

Club Med, TravelXL Beuk en Golfbaan Tespelduyn kijken terug op een fantastische dag en zetten hun samenwerking voort. Op 17 juni 2017 vindt de 3e editie van deze golfdag plaats, uiteraard wederom op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Noteer dus alvast deze datum!

Foto’s en meer informatie op www.tespelduyn.nl.

Tekst en foto Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.