Datum: 01-06-2020 - 18:30
11
jun
'16

Noordwijkerhoutse veteranen op bezoek bij NoVaTo.

NoVaTo (Noordwijkerhout Van Toen) organiseert de komende tijd opnieuw verschillende activiteiten in het gebouw van de Zeestroom in de Hoogstraat. Tot 20 juni is de kleine expositie over de 100-jarige uitvaartvereniging St. Barbara nog te bekijken in de Zeestroom....

Daarna wordt de expositieruimte tot 20 juli ingericht met een minitentoonstelling over Noordwijkerhoutse veteranen. De tentoonstelling rondom Veteranendag in de hal van het gemeentehuis komt daardoor te vervallen.

In overleg met de gemeente worden op vrijdagmiddag 24 juni de Noordwijkerhoutse veteranen ontvangen in de Zeestroom om daar een gezellige middag door te brengen. Vanaf 20 juli staat er een minitentoonstelling gepland met als onderwerp het Sint Clemens Retraitehuis.

De verzameling vrachtwagens van Bert Meeuwenoord die op de agenda stond houdt u te goed. Daarvoor in de plaats wil NoVaTo-vrijwilliger Kees den Elzen de verschillende valuta aan u laten zien die hij in de loop der jaren heeft verzameld. U bent van harte welkom om tijdens openingsuren de verzameling te komen bekijken en te lezen hoe hij hiertoe gekomen is.

Heeft u een verzameling die u gedurende een maand aan onze bezoekers wil tonen, dan horen wij dat graag van u. Voor meer informatie bekijk de NoVaTo-website, klik hier.

 

Foto's BON veteranendag 2015.