08
jun
'16

Zondag 12 juni barst voor de 5e keer het 5roefestival los in Noordwijkerhout.

Het 5Roefestival biedt jonge theatermakers een podium om hun talent te laten zien, zich te meten met anderen. Alle deelnemers zijn tussen de 12 en 19 jaar en lid van een theatergroep op school of theaterschool. Sjef van Leeuwen (initiatiefnemer festival): “Het festival...

is met de 5e editie nog steeds groeiende. Er is veel jong talent dat op een hoog niveau theater maakt. Het 5Roefestival is er om die jongeren de ruimte te geven om voor een groot publiek te laten zien wat ze in huis hebben”. Met acht groepen uit heel Zuid Holland valt er weer veel te genieten.

Een jury, bestaande uit Jessica Zeylmaker (actrice), Rosa Mee (actrice, celliste en zangeres), Korneel Evers (acteur en cabaretier) en Theo Ham (oprichter en directeur Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland), beoordeelt de spelers en reikt de prijzen uit.

 

Theatermaker en presentator Esteban van der Wolf opent het festival. Voor liefhebbers van theater en jong talent is dit een festival om niet te missen. Kijk voor meer informatie en reserveren van kaarten (Passe partout € 7,00,  Losse kaarten € 3,50) op www.5roefestival.nl.

Tekst en foto's 5roefestival.