Datum: 27-09-2021 - 15:27
04
jun
'16

AMV-lessen van St. Jeanne d’Arc afgerond.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc organiseert ook ieder jaar het MusicKids programma. In dit programma maken de leerlingen van de Noordwijkerhoutse basisscholen op een educatieve manier kennis met muziek. Op 14 en 21 april hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan De Parade...

het eigen verenigingsgebouw van St. Jeanne d’Arc.

Op 26 april heeft de marchingband een open repetitie verzorgd waarbij de leerlingen een kijkje in de keuken krijgen van het reilen en zeilen binnen een echt orkest. Voor alle kinderen die geïnteresseerd zijn in de beginselen van muziek worden gratis AMV lessen aangeboden.

De afgelopen weken zijn die AMV lessen gegeven in het eigen verenigingsgebouw ‘De Parade’.  In 3 lessen van een uur hebben de kinderen kennis gemaakt met de beginselen van muziek en de diverse instrumenten. Op die manier helpt St. Jeanne d’Arc de kinderen bij het maken van een keuze voor het instrument en komen kinderen erachter of ze muziek ook wel echt een leuke hobby vinden.

 

Na de zomervakantie beginnen de kinderen die een instrument willen bespelen met het volgen van muzieklessen bij een professionele docent. Lijkt het jou ook leuk om een instrument te bespelen? Of zou je eens wat meer willen weten over het maken van muziek? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en informeer naar de mogelijkheden.

Tekst en foto St. Jeanne D'arc.