Datum: 24-09-2020 - 23:40
04
jun
'16

Basketbalmixtoernooi van The Jump.

Om het seizoen af te sluiten houdt basketbalvereniging The Jump op zaterdag 11 juni voor de tweede keer het Frits Kleinhuis toernooi. Aan dit toernooi kan iedereen die wel eens lekker wil basketballen en ervaren hoe leuk basketbal is meedoen. Dus leden, oud leden, basketballer...

of niet basketballer, jong of al iets ouder: iedereen die het leuk vindt om in een ontspannen omgeving lekker te basketballen is welkom. Naast de sportieve inspanning staat deze middag zeker ook het plezier en de gezelligheid voorop.

Het toernooi wordt gehouden bij Optisport De Schelft in Noordwijkerhout en duurt van 12.00 tot 15.00 uur. Inschrijven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Om 12.00 uur starten we met het samenstellen van de teams en moet je in sportkleding klaarstaan in de sporthal. 

De naam van het toernooi is ontleend aan de oud-voorzitter van The Jump, Frits Kleinhuis. Naast het voorzitterschap heeft hij jarenlang tal van andere functies binnen de vereniging bekleed. Vanwege zijn grote verdiensten voor de vereniging is zijn naam aan dit toernooi gegeven.

Tekst en foto The Jump.