Datum: 23-09-2023 - 02:42
02
jun
'16

Plaats voor acteurs/actrices in nieuwe musical St. Mubo 'Sunset Boulevard'.

Heb jij zin in een nieuw avontuur en lijkt het je leuk om te zingen en te spelen in een musical? Meld je dan nu aan bij MuBo voor Andrew Lloyd Webber’s Sunset Boulevard en ontvang alle informatie aangaande de rollen, de repetities en de voorstellingen of schrijf je in voor een van...

MuBo’s andere producties dit seizoen! Er is voor ieder wat wils. Sunset Boulevard draait om filmster Norma Desmond in het Hollywood van de jaren 50. Ze was ooit een van de grote sterren van de stomme film en leeft in haar enorme villa aan Sunset Boulevard.

Na de introductie van films met geluid komt ze echter niet meer aan de bak. Ze ontmoet bij toeval de knappe jonge scenarioschrijver Joe Gillis en ziet een kans voor een comeback. Langzaam wordt Norma verliefd op hem. Wordt het een happy end in Hollywoord of niet?

Na het grote succes van titels als My Fair Lady, Aïda, Cats, Joseph en Jesus Christ Superstar, is Sunset Boulevard alweer de tiende voorstelling die MuBo zal spelen. De productie biedt voor zowel mannen als vrouwen grote hoofdrollen en een heleboel ensemble rollen, dus stralen zul je in ieder geval als je dat wilt.

Jij kunt dit musicalseizoen nog meespelen in een van MuBo’s producties. Iedereen mag bij MuBo meedoen; jong, oud, ervaren of niet, dus waag de gok en sluit je aan bij een van de gezelligste groepen uit de Duin- en Bollenstreek!

Wees er wel snel bij, want de audities voor Sunset Boulevard zijn al op 26 juni. Neem een kijkje op www.stichtingmubo.nl voor meer informatie over MuBo, Sunset Boulevard en de andere producties van MuBo voor komend seizoen en meld je aan!

Tekst en foto Stichting Mubo