Datum: 31-03-2023 - 17:56
31
me
'16

Informatiebijeenkomst 16 juni groot onderhoud N442 De Zilk.

De provincie Zuid-Holland houdt op donderdag 16 juni een inloopavond over de geplande werkzaamheden aan de N442. Het gaat om het weggedeelte bij de Hoogduinweg en de Beeklaan in De Zilk en Hillegom. Tijdens de bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen over het project...

De werkzaamheden starten in september 2016.

Locatie
De inloopavond is in de parochie naast de Heilig Hart Kerk aan de Beeklaan 13 in De Zilk (Noordwijkerhout). Medewerkers van de provincie en het ingenieursbureau informeren bezoekers tussen 19.00 uur en 21.00 uur over de geplande werkzaamheden en de globale planning. De bijeenkomst heeft een informeel karakter zonder vast programma. U hoeft zich dan ook niet vooraf aan te melden en kunt tussen de aangegeven tijdstippen binnenlopen.

Groot onderhoud
Om de veiligheid en doorstroming te verbeteren, voert de provincie Zuid-Holland groot onderhoud uit aan de N442. Daarnaast wordt de N442 duurzaam veilig ingericht en maakt de provincie diverse aansluitingen verkeersveiliger.

Werkzaamheden
Onder het groot onderhoud valt onder meer het vervangen van het asfalt, het vervangen van het fietspad door rood asfalt en het verplaatsen van de bushaltes ter hoogte van De Zilk, zodat de bussen niet meer op de weg hoeven te stoppen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid bij kruisingen en fietsoversteken verbeterd.

Klik op de kaart voor een vergroting.