Datum: 17-09-2021 - 08:51
29
me
'16

Rober Marijnen 'Vrijwilliger van het Jaar' VVSB.

Onder heerlijke weersomstandigheden werd zaterdagmiddag de jaarlijkse bedankbijeenkomst, gehouden op sportpark De Boekhorst, voor alle vrijwilligers van VVSB. De voetbalclub mag zich gelukkig prijzen met zoveel hardwerkende vrijwilligers en dat gaf voorzitter Arjan Broekhof dan...

ook in zijn speech aan. Hij bedankte de vrijwilligers voor hun grote inzet tijdens het afgelopen voetbalseizoen. 'Zonder jullie zijn we als voetbalvereniging helemaal niets", aldus een trotse voorzitter. Voor de vrijwilligers stond een heerlijke barbecue klaar en met een lekker sappie in de hand en in het zonnetje was het goed toeven op de Boekhorst.

Ieder jaar weer kiest de commissie vrijwilligerszaken uit de vele vrijwilligers die de club rijk is de 'Vrijwilliger van het Jaar', deze man of vrouw wordt dan extra in het zonnetje gezet voor het vele werk wat hij of zij voor de club heeft gedaan.

Dit jaar kreeg Rober Marijnen de eer van 'Vrijwilliger van het Jaar' toebedeeld. Rober is al 12 jaar elftalleider van het vlaggenschip VVSB 1 en hij staat dan ook altijd klaar voor het team. Hij zorgt er dan ook voor dat het elftal alleen maar aan voetballen hoeft te denken en de vele uren die hij daaraan besteed worden fantastisch ondersteund door zijn vrouw Olga.

Helaas moest Rober op 28-jarige leeftijd door een blessure al vroeg stoppen met voetballen voor het eerste, maar hij heeft zijn draai helemaal gevonden in zijn vrijwilligersfunctie als elftalleider. Daarnaast is Rober ook regelmatig achter de bar te vinden waar hij iedereen van hapje en een drankje voorziet.

Allemaal redenen voor de commissie vrijwilligerszaken om Rober te benoemen tot 'Vrijwilliger van het Jaar'. Uit handen van Angela van Eeden ontving Rober de oorkonde en was er een mooi bos bloemen voor zijn vrouw Olga. Als laatste was er een groot applaus van alle andere aanwezige vrijwilligers voor deze topper.

Tekst en foto's BON