Datum: 29-03-2020 - 08:22
29
me
'16

Jong St. Jeanne d’Arc en de majorettes samen op try-out.

Aankomende maandag 30 mei van 19.00 tot 20.00 zullen de majorettes en Jong St. Jeanne d'Arc hun nieuwste shows op voeren tijdens de try-out in de Schelft. De try-out is voor de majorettes het startsein om de wedstrijdvloer weer op te gaan. De komende maanden staan...

namelijk een flink aantal concoursen op het programma. Maar liefst vier majorettegroepen zullen in De Schelft hun nieuwste wedstrijdshow vertonen. Ook Jong St. Jeanne d'Arc zal laten zien wat ze dit jaar geleerd hebben en zal voor de eerste maal in haar bestaan zelfstandig een marcherend optreden verzorgen

Zowel majorettes als Jong St. Jeanne d’Arc hebben het hele jaar naar de try-out toe gewerkt. Zo hielden de majorettes onlangs nog een trainingsweekend van zaterdagochtend tot en met zondagmiddag. Het was een vol trainingsprogramma, maar het resultaat mag er zijn.

Een weekend dat overigens mede dankzij de smakelijke sponsoring van Bakker Jongeneel, Albert Heijn, supermarkt Disseldorp en Marco van der Hoeven Groente & Fruit een enorm succes werd.

Het was hard werken, maar nu staat alles in gereedheid om het publiek letterlijk en figuurlijk van de stoel te blazen. Zij zullen dan ook vol trots hun shows aan het publiek laten zien en horen, dus het is zeker de moeite waard om naar De Schelft te komen. De entree is gratis.