24
me
'16

Welpen en Esta’s Scouting Bosgeest op regioweekend. (foto's)

De burgemeester heeft het bos verkocht aan een projectontwikkelaar en die wil een luxe villawijk bouwen op het kampeerterrein van de scouts. Zo begon het welpenweekend van Regio Hollands Midden. Dit konden de welpen niet zomaar laten gebeuren. Waar...

moesten ze anders elk jaar gaan kamperen?

In het weekend van 21 en 22 mei vond in regio Hollands-Midden weer het jaarlijkse jungleweekend plaats, gehouden in Bentveld. De welpen en de Esta's van Scouting Bosgeest deden hier aan mee en hebben een erg leuke weekend beleefd. Samen met vele andere welpen uit de regio moesten ze de houthakkers, projectontwikkelaar, en bouwvakkers stoppen.

Het weekend zat vol met uitdagende activiteiten zoals: een postenspel, een smokkelspel, modeshow, een kampvuuravond en een spanende sluiting waarin ze de belangrijkste boom van alle moesten redden; de toekomstboom. In totaal deden er meer dan 130 welpen mee van 12 verschillende groepen uit de regio. Waarvan er 30 welpen uit Noordwijkerhout kwamen.

Om 14:00 uur werden de welpen door de ouders opgehaald en konden ze onderweg naar huis genieten van een vermoeiend maar erg leuk weekend.

Foto's PR