Datum: 01-06-2023 - 18:49
22
me
'16

Verkoop van loten voor de Zonnebloem gestart.

Een groot aantal vrijwilligers van de Zonnebloem trekt de komende dagen van deur tot deur om de Zonnebloem-loten te verkopen. Voor de prijs van een lot hoeft u het niet te laten. Deze is € 2,-. Eén van de pijlers van het in stand houden van het Zonnebloemwerk is de verkoop van loten....

Landelijk maar vooral ook hier in Noordwijkerhout. Aandacht voor de oudere, zieke- en gehandicapte medemens is het hoofddoel van het werk van de Zonnebloem en met het thema:  er kan zoveel meer dan je denkt, wordt nog eens benadrukt hoe belangrijk het is aandacht te hebben voor mensen die daar naar snakken.

Nog geen loten kunnen kopen? En u wilt graag het Zonnebloemwerk in Noordwijkerhout steunen, neem dan contact op met Anita Boersen en/of Jan Knapen, telf. 374124. Een bijzonder cadeau geven bij een feestelijke bijeenkomst? Dan is de keuze voor een boekje met loten een goede!


En bent u een ondernemer met positieve gevoelens voor de Zonnebloem, dan is de koop van loten voor uw medewerkers een goede aanzet voor het begin van de vakantieperiode. Lid worden van de Zonnebloem? Natuurlijk!

Zonnebloem Noordwijkerhout.

Foto PR