Datum: 09-07-2020 - 19:07
21
me
'16

Meerdere autobanden lek gestoken Victorwijk. (update vandalisme Heggerank)

In de straten Eyken Donck en Mgr. Westerwoudtlaan in Victorwijk 1, zijn afgelopen nacht (meerdere) banden van verschillende auto’s lek gestoken. Er zijn op dit moment al vijf meldingen binnen, maar de politie gaat er vanuit dat dit nog meer kan worden. Het kan zijn dat eigenaren...

in deze omgeving de band van hun auto vanmorgen vroeg al hebben gewisseld, zonder dat men in de gaten had dat er in de buurt meerdere auto's en hun eigenaren de dupe zijn van dit vandalisme. De politie roept dan ook deze eigenaren op om zich alsnog bij hen te melden.

Tevens roept de politie getuigen op om zich te melden die in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts hebben gezien of gehoord. Dat kan via het nummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Update 12.30 uur: vandalisme bij speeltuin Heggerank Victorwijk.
In reactie op het lek steken van de autobanden hebben we ook een melding binnengekregen van een ravage met vuilnisbakken, die ook afgelopen nacht is aangericht bij een speeltuin op de Heggerank een aantal straten verderop in de Victorwijk.

Wellicht heeft het een en ander iets met elkaar te maken, de politie is ook over dit voorval ingelicht. Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen om de daders op te sporen, bel dan het nummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Foto's autobanden BON, foto's Heggerank PR.