Datum: 16-08-2022 - 06:17
18
me
'16

Vrolijk concert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc bij ’s Heeren Loo.

Afgelopen zaterdag 14 mei heeft het Vrijetijdsorkest van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, onder de enthousiaste leiding van dirigent Dominic Sierat, in de vestiging van ’s Heeren Loo te Noordwijk voor een groot aantal bewoners en toehoorders een schitterend concert gegeven...

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds 1818.

Het programma van het concert was heel gevarieerd. Voor de pauze speelde het orkest een werk van de nog levende Nederlandse componist Jacob de Haan, Dakota. Goed in de smaak bij het publiek viel ook het bekende Pirates of the Caribbean.

Na de pauze volgde onder meer een medley van songs van Frank Sinatra. Natuurlijk stond ook de prettig in het gehoor liggende Egelander muziek op het programma. De aanwezigen konden moeilijk stil blijven zitten bij het aanstekelijke A Klezmer Carnival, enthousiast werd er mee geklapt.

En met als ‘uitsmijter’ van het orkest de Tritsch Tratsch polka van Johann Strauss jr. kwam er voor het talrijk opgekomen publiek een vrolijk einde aan een prachtig concert. Dirigent en muzikanten werden voor hun optreden dan ook beloond met een daverend applaus.

 

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur eens, geheel vrijblijvend, binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom.

Foto PR.