Datum: 07-10-2022 - 14:38
15
me
'16

Geslaagde 'dank je wel' avond voor de vrijwilligers van St. Victorkerk. (foto's)

Vrijdag 13 mei stroomde tegen 18 uur het Victorhuis vol met vrijwilligers van de St. Victorkerk. In de feestelijk versierde zaal werden zij welkom geheten door de organiserende pastoraatgroep en beheercommissie met een drankje, een aperitief voor het buffet dat hen wachtte...

Achtergrondmuziek door de toetseniste Maria Meeuwenoord en het ongedwongen, geanimeerde geroezemoes bracht een heerlijke sfeer. Tineke van Mullekom opende de avond door haar dank uit te spreken naar al de vrijwilligers, die met elkaar de St. Victorgemeenschap dragen.

Ook pastor Owel sprak lovende woorden namens het pastoraal team van de overkoepelende St. Maartenparochie. Hij benadrukte dat door de vele vrijwilligers de St. Victorkern een hechte en bloeiende gemeenschap is.

Op deze avond extra dank aan twee personen: Maria Meeuwenoord voor haar muzikale inbreng en Ton van der Meer voor het heerlijke buffet dat hij voorschotelde, de dank werd onderstreept met een boeket bloemen.

Met een gezellig lied, waarin de verschillende werkgroepen werden genoemd, werd  iedereen bedankt en ter afsluiting kreeg ieder een mooie tulpen mee, die geschonken waren door John en René van der Slot.
Alles bij elkaar: een zeer geslaagde avond.

Foto's PR