Datum: 07-04-2020 - 06:17
12
me
'16

Munnekeweij viert 10-jarig bestaan op de Via Antiqua. (foto's)

12 mei op de 'dag van de verpleging' is het voor Woonzorgcentrum Munnekeweij een feestelijke dag, het is precies op deze dag alweer 10 jaar geleden dat het gebouw van de nieuwe Munnekeweij aan de Via Antiqua in gebruik werd genomen. Eind april 1979 namen de...

eerste bewoners hun intrek in het gebouw van de oude Munnekeweij aan de Schippersvaartweg (zie foto). Het gebouw bood destijds bij de opening onderdak aan zes echtparen en 48 alleenstaanden.

Het oude gebouw aan de Schippersvaartweg voldeed begin 2000 niet meer aan de eisen van de tijd en zo werd op 12 mei 2006 de nieuwe Munnekeweij aan de Via Antiqua in gebruik genomen. Het 10-jarige bestaan werd vanochtend gevierd met koffie en gebak voor de bewoners in de Tuinkamer.

Van alle bewoners die 10 jaar geleden mee verhuisden naar het nieuwe gebouw leeft alleen mevrouw Hoogewerf nog, ze heeft 3 jaar in de oude gewoond en nu alweer 10 jaar in de nieuwe Munnekeweij. Mevrouw Hoogewerf werd dan ook feestelijk in het zonnetje gezet op deze heugelijke dag. (zie foto's)

Bij Woonzorgcentrum Munnekeweij zijn er verschillende zorgdiensten zoals bijvoorbeeld zorg aan huis. Zo kunt u het Ontmoetingscentrum voor mensen met dementie bezoeken. Ook kunt u komen wonen bij Munnekeweij in een van onze verzorgingsappartementen of in de verpleegunits.

Tevens kunt u gebruik maken van de vele voorzieningen, zoals de tovertafel en de duofiets. Munnekeweij organiseert ook verschillende activiteiten (zie de agenda) voor de cliënten. U kunt onder andere meedoen aan de computersoos of de teken- en schilderclub.

Woonzorgcentrum Munnekeweij is nog altijd op zoek naar vrijwilligers, dus heeft u interesse kom dan gerust langs voor informatie bij Marijke den Elzen vrijwilligerscoördinator, Via Antiqua 25, telefoon 0252-375 544 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u meer weten over Woonzorgcentrum Munnekeweij, klik dan hier voor de website.

Foto's BON