10
me
'16

Dieven slaan twee keer toe bij bouwmarkt op Gravendam.

Het dievengilde heeft de afgelopen week bij de bouwmarkt van Karwei weer twee keer toegeslagen. In de nacht van donderdag 5 mei op vrijdag 6 mei zijn er tussen 00:30 en 01:30 uur 2 personen op camera te zien, die via het slootje bij Brood van Nu en de bouwmarkt...

op het achterterrein zijn gekomen en zo zijn ze doorgelopen naar het afgesloten parkeerterrein. Hier hebben ze een aantal loungesets meegenomen en deze zijn via dezelfde weg terug meegenomen. Dus ook weer via het achterterrein en over de sloot.

Dezelfde truc hebben ze op de avond van maandag 9 mei rond 23.00 uur nogmaals herhaald, ondanks dat deze route door medewerkers van de bouwmarkt was gebarricadeerd. De grote loungesets kunnen niet met een normale personenwagen meegenomen zijn, wellicht dat getuigen iets verdachts hebben gezien rond deze tijden.

Bent u getuige geweest of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of met het meldformulier via www.politie.nl. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

De plannen van de Ondernemers Vereniging Gravendam (OVG) voor het realiseren van een Bedrijveninvesteringszone (BIZ), om hiermee gezamenlijk te kunnen investeren in het aanleggen van een 'actieve cameratoezicht' zouden daarom een welkome aanvulling zijn om deze vorm van criminaliteit te bestrijden.